SUBARU WRX STI — душа атлета, серце чемпіона

ТРЦ Gulliver нa свій Дeнь нaрoджeння рoзігрaє лeгeндaрний aвтoмoбіль Subaru WRX STI. Щoтижня Gulliver дaрувaтимe бeзліч нeймoвірниx призів, a в дeнь свoгo нaрoджeння 19 жoвтня рoзігрaє сeрeд всіx учaсників гoлoвний подарунок — Subaru WRX STI! Щоб взяти часть в акції і поборотися за суперприз, з 22 серпня по 19 жовтня необхідно зробити покупки получи и распишись суму від 2 000 грн, зареєструватися на стійці інформації.

SUBARU WRX STI був створений, щоб Ви отримали максимальный элемент азарту і перетворили кожен момент у незабутню пригоду. Незалежно від того, під полоса поїздки, або на місці призначення, ви завжди будете готові жити получи и распишись повну.

Успіх Subaru на ралійних трасах надихнув в створення спортивного стилю майстерно поєднавши в собі виражену потужність з елегантністю форм. Низька посадка надає впізнаваність світлодіодним фарам та дизайну передньої частини. Більш низький, більш широченный і агресивний, — все це відображає міць та швидкість авто. 18-дюймові тачка забезпечать ефект повного контролю над дорогою.

Вражаюча динаміка. Приголомшлива якість виконання. Дивовижна стійкість, Subaru змусить Вас побачити світ зовсім по части-новому. Єдине, що він не зробить – це безграмотный дозволить відвести від нього очей.

З першого запуску двигуна, і автомобіль если проситися випустити його на відповідний асфальт. Жорсткість силового каркаса була збільшена, щоб підвищити керованість і отримати наибольшее количество від його симетричного повного приводу та трансмісії. Пружини підвіски, амортизатори, стійкість ходової частини були вдосконалені, щоб підвищити загальний наблюдение і безпеку для більш спокійного, зручного та цікавого керування.

Під капотом причаївся турбований 2,5-літровий двигун SUBARU BOXER потужністю 300 к.с. з крутним моментом 407 Н·м. Але водіння — це без- тільки цифри. WRX STI був оновлений, щоб покращити всі Ваші відчуття по (по грибы) кермом. Його виняткова керованість досягається поєднанням поліпшеної 6-ти ступеневої механічної коробки передач і мультирежимної системи активного міжосьового диференціала (Multi-mode DCCD), що забезпечує ідеальний коромысло чудових показників зчеплення з дорогою і маневреності навіть на засніжених ділянках. У поєднанні з ефективністю гальм Brembo і перфорованих гальмівних дисків, WRX STI став ще більш керованим і потужним.

 

Проектирование салону спроектований з акцентом на зручність водія. Вас приємно здивує ергономічність елементів управління, включаючи більш безграничный і багатофункціональний дисплей з високою роздільною здатністю з діагоналлю 5,9 дюйма. Проходячи контрапост за поворотом, насолодіться спортивним дизайном передніх сидінь, що надійно утримують вас сверху місці. Куди б не завела Вас дорога, Ви отримаєте незабутні враження від водіння і спортивний азарт.

Пускай ваші інстинкти візьмуть верх! Випробуйте виняткові почуття власника STI, що викликає захоплення автолюбителів у всьому світі. Як тільки Ви включите запалювання, єдине, що втримає Ваш рівень адреналіну під контролем, це продуманий перед дрібниць, розкішний і елегантний інтер'єр з чорними глянцевими вставками. Пристебніться спортивними червоними ременями безпеки вплоть до м'яких і зручних передніх сидінь Recaro і Вам сподобається відчуття впевненості при кожному перемиканні передачі в повороті або получи прямий.

Автосалон Субару Центр Альфа

Адреса: м. Харків, Салтовське шосе, 41а

Тел.: (057) 784-88-88, (057) 766-88-88

Период работы: с 09.00 до 19.00 ( сб. 10.00-18.00, вс. 10.00-15.00)

E-mail: sales@subaru-kharkov.com

WEB: subaru-kharkov.com

Переброситься на сторінку автосалону