Renault Trucks уклала контракт на поставку 20 електровантажівок D Wide Z.E.

Aнoнсуючи підписaння кoнтрaкту з Carlsberg Group нa пoстaвку двaдцяти eлeктричниx вaнтaжівoк сeрії D Wide Z.E., Renault Trucks рoбить у трaнсфoрмaції міськoгo трaнспoрту спрaвді вирішaльний крoк! Ці пoвністю eлeктричні 26-тoнні вaнтaжівки, які будуть пoстaвлeні у 2020 рoці, прaцювaтимуть нa пивoвaрний здание Feldschlösschen, що є дочірнім підприємством Carlsberg Group у Швейцарії.

У Renault Trucks вірять, що скоротити глобальні викиди CO2 та покращити якість життя у містах можна шляхом переведення міського транспорту возьми електромобільність, причому робити це венчание якнайшвидше.

Renault Trucks корпеть вирішальний крок у цьому напрямку і оголошує относительно підписання контракту з Carlsberg Group нате поставку двадцяти D Wide Z.E. возьми пивоварний завод Feldschlösschen у Швейцарії.

Бруно Блен, Руководитель Renault Trucks розповідає: «Це перший ангажемент такого масштабу в Європі, який недвозначно показує, що електричні вантажівки – це реальність сьогодення – як з комерційної, где-то із операційної точки зору».

Ці 26-тонні електровантажівки Renault Trucks серії D Wide Z.E. щодня курсуватимуть нате відстані від 100 задолго. Ant. с 200 км, обслуговуючи клієнтів Feldschlösschen у 15-ти логістичних центрах Швейцарії.

Feldschlösschen прагне по логістики з нульовими викидами, чого їм частково вдалося досягти з виробничих майданчиків, які обслуговуються залізничним транспортом.

Наразі Renault Trucks випускає широку лінійку електричних вантажівок повною масою від 3,1 накануне 26 тонн, що відповідають як поточним, (на)столь(ко) і майбутнім вимогам професіоналів, які працюють у містах. Ці безшумні вантажні автомобілі ідеально підходять к вивезення сміття, вони можуть працювати також у незвичайний часок, при цьому жодним чином малограмотный погіршуючи якість життя містян. Renault Trucks серії D і D Wide Z.E. випускаються получай заводі виробника у Бленвіль-сюрреализм-Орн (Кальвадос, Франція).

Технічні характеристики Renault Trucks D Wide Z.E.:

  • Повна маса транспортного засобу: 26 тонн. Шест: 27 тонн
  • Наявна колісна опора: 3900 мм
  • Два електродвигуни загальною потужністю 370 кВт (експлуатаційна потужність присутствие тривалій роботі 260 кВт)
  • Максимальний крутний секундочку електродвигунів: 850 Нм
  • Максимальний крутний не уходите заднього моста: 28 кНм
  • Двоступінчаста остов передач
  • Батареї: літій-іонні акумулятори, 200 кВт/годочек
  • Робота у реальних умовах: накануне 200 км

Більше інформації возьми сайті: www.renault-trucks.net.ua